400g okse- og flæskekød
2 spsk. rasp1 æg
1 tsk. salt
Ca. 50g spæk (røget)
Ca. 50g palmin
2 dl kog. vand
40g mel
3 dl mælk
Kulør og ribssaft
Kødet hakkes 1-2 gange og
æltes derefter med æg, rasp, salt og peber – formes til en aflang bolle, der
spækkes med røgede spækstrimler.
Haren brunes i rygende
hedt palmin på begge sider.
Kogende vand hældes ved og
haren småkoger hermed ca. ½ time.
Der røres en jævning af
mel, mælk og kulør. Denne hældes over haren, der dryppes af og til med den
jævne sovs.
Sovsen smages til med ribssaft.
Haren steges ca. ¾ time. Serveres
med brunede kartofler.
Det er nogle super lækre opskrifter du poster :)
SvarSletJeg har gang i en give-away. Kig forbi
minelakahrimanovic.blogspot.com
Tak skal du have, det er jeg glad for, du syntes...
Slet