Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 29. november 2012

Kyllingesalat

Mit overskud af f.eks. stegt eller kogt kylling… ender oftest i biksemad J Men forleden savlede jeg efter kyllingesalat og croissanter, altså den slags man bare lige popper ud af en dåse og så bager. For nemt?? Ja, men bekvemt…

Jeg rørte en dressing af følgende:
2 dl. Cremefraiche  
1 dl. Mayonnaise
Lidt sennep
Karry (efter smag)
Salt og peber

Rør dressingen sammen og smag til med krydderierne

Som fyld bød grøntsags skuffen på: Blegselleri og røde æbler, som skal skæres groft. Skæres det for fint, giver det alt for lidt sprødhed og smag.

Bland ingredienserne… der skal ca. være lige dele kylling og blegselleri/æble.

Fyld i de klippede nybagte og afkølede croissanter.

Man kan også… og det er faktisk endnu bedre… lægge kyllingesalaten på en bund af blandet iceberg og rucolasalat, en skive ananas… drysse med finthakket sprødt bacon og servere med godt brød J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar