Yep… jeg ved det. Hjerter er
en enten/eller ret og gudskelov er jeg så heldig, jeg har en dejlig kæreste,
der også er vild med dem J Endnu har jeg ikke selv lavet hele hjerter, for føler
ikke jeg får renset dem ordentligt, hvis jeg ikke skærer dem i atomer… så denne
opskrift er atter en sammenkogt J
Til retten skal du bruge:
2 svinehjerter renset og
skåret i mundrette klodser
1 god klat smør1 grofthakket løg
200g champignon i kvarter
2 wienerpølser i mundrette stykker
Vand så det knapt dækker + en svine bouillonterning
1½ dl fløde
Og rigeligt med groftkværnet peber
Smelt smørret på en glohed
pande.
Brun hjertestykkerne som
er tørret af i køkkenrulle på panden i 4-5 minutter. Lad dem brune rigtig godt,
inden de vendes. Derved undgår du, de koger i stedet for steger.
Tilsæt de hakkede løg og
lad dem svitse med et par minutter… stadig ved fuld varme og konstant omrøring.
Så tilsættes champignon og
wienerpølser. Champignonerne skal svitses til ca. halv størrelse inden vand og bouillonterning
tilsættes.
Lad nu retten simre i 1
time… tilføj evt. lidt mere vand, hvis retten virker for tør.
Slut af med at tilsætte
fløden, som skal have lov at ”jævne” retten. Det gøres ved at skrue en anelse
op for blusset og under konstant omrøring. Tilsæt evt. en dråbe kulør eller to,
hvis du syntes, retten er for fesen at se på J
Ingen kommentarer:
Send en kommentar