Efter en nat i røg og damp
(læs: alt for meget humle og Baileys) er det eneste er dur, salte chips og søde
kager… enhver diætists skrigende mareridt K
Heldigvis har jeg sidstnævnte liggende på frost J
450g marcipan
200g sukker100g pasteuriserede æggehvider
Mandler
Overtrækschokolade
Pisk sukker og hvide
sammen til marengs.
Tilsæt marcipan, som har
stået ved stuetemperatur og rør massen sammen, til den er ensartet.
Jeg kom massen i en engangssprøjtepose
med en stjerne tyl.
I dette tilfælde er dejen
dog så lind, at det ikke har nogen praktisk betydning. Kagerne løb simpelthen sammen,
da de kom i ovnen. Sæt en mandel i hver.
Bages ved 200 grader i 8-10
minutter.
Pynt evt. kagerne med
smeltet chokolade, når de er afkølede.
Note: Kransekagerne blev
virkelig lækre svampede. Opbevares på frost og sættes direkte på kagebordet. J
Jeg kunne ikke dy mig: Har du en skrigende diætist på frost? Hehe... De ser lækre ud og må absolut prøves ;)
SvarSletHa ha... jeg det kan jeg godt se nu :-)
SletTak for din søde kommentar.