Atter en fredag… hvor jeg
kunne tage en stor portion frisk dåse-tun med hjem fra job J Jeg delte med en glad Gizmo
og besluttede mig for, at lave tun-deller af resten.
300g drænet dåse-tun
100g kogte og mosede
kartofler1 lille finthakket løg
1 æg
2 spsk. mel
1 tsk. salt
½ tsk. timian
½ tsk. chiliflager
1-2 dl mælk
Rør en fars af alle
ingredienserne og sæt den på køl i 1 time.
Steg dellerne (ca. 10
stk.) i rigeligt smør ved middelvarme i 5-6 minutter på hver side.
Note: Jeg blev faktisk
overrasket over, hvor gode de blev. Havde vist forventet, at de ville virke
tørre, men det var slet ikke tilfældet. Rigtig nem og velsmagende aftensmad til
de dage, hvor man igen har glemt at tage noget op af fryseren.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar