Her er tre vidt
forskellige af mine absolutte favoritter.
Ind på førstepladsen
drøner prinsesse-salaten.
Udover hvidkål skal der kun bruges: Syltede rødbeder + lage, æbler og rødløg. Af
en eller anden årsag, giver mine hjemmesyltede rødbeder,
en meget mere rød farve og bedre smag, end hvis jeg bruger købe-syltede
rødbeder.
På en suveræn andenplads… karry-kål med oksekød.
Her skal der bruges kål, karry, hakket oksekød, suppeurter og pasta.
Sidst men absolut ikke
mindst… stuvet hvidkål. Mørdampet hvidkål og gulerødder vendt i en opbagt mælkesovs.
Nogen tilføjer muskat… andre kanel, men jeg laver den uden nogen af delene J
Selvfølgelig er der
utallige af andre muligheder, men det må blive en anden gang. Hvad er dine
favoritter med hvidkål?? Altid dejlig med inspiration…
Ingen kommentarer:
Send en kommentar