I fryseren fandt jeg en
pose med 300g, som stirrede ondt på mig. Allermest havde jeg lyst til at kyle
dem lodret i affaldsskakten, for selvom min hestebønne-humus
blev god, følte jeg aldrig den blev 100% perfekt… med det gjorde dippen så til
gengæld J
Til 4 personer
300g kogte og afkølede hestebønner
1 lille løg1 spsk. olie
Ca. 2 dl cremefraiche 18%
Salt
Jeg kørte bønner, løg og
olie sammen på mini-hakkeren,
inden jeg tilsatte det cremefraiche, den kunne tage. Smag til med salt… den kan
tage en del.
Det er simpelthen den
perfekte dip til rå grønsager… gulerodsstave, agurkestave, blomkålsbuketter
osv. men man bør afholde sig fra at kalde den ”Hestebønne dip”, det er åbenbart
et angstfremkaldende navn, så nøjes med grøntsags-dip J
Jeg skriver en super fin opskrift på blåmuslingesuppe, og du får et billede af mig i dametrusser :)
SvarSletJeg er sikker din hestebønne dip smager bedre end den ser ud :) Mon den er god som ansigtsmaske?
Det har jeg slet ikke overvejet ;-) men med ekstra grov salt vil den sikkert kunne bruges som rense creme :-)
SletTak for opskrift, den glæder jeg mig til at lave. Er blevet meget glad for dip/smørepålæg lavet på forskellige slags bønner 😊
SvarSlet