Først men absolut ikke
mindst… pizza J Når jeg har svitset oksekødet med løg, tager jeg
altid et par små bøtter fra til fryseren, som så senere bruges, som en af
ingredienserne til pizza. Man kan også sagtens bruge selve kødsovsen, hvilket
jeg da også gør i nødstilfælde. Der er det så vigtigt at huske på, at der ikke
skal laves en tomatsauce, da pizzaen bliver alt for svampet.
Mit andet forslag er fyldte
pandekager. Lavet med tortillas wraps… og jeg har lige opdaget en variant med
chili og jalapenos. Ihhh guder den er god, men man skal nok være en anelse forsigtig
med den, hvis der er børn, der skal spise med. Hurtigt mad… kold kødsovs lægges
på wrapsene, de rulles og kommes i en 200 grader forvarmet ovn i 15 minutter.
Ost rives over… og de serveres, når osten er smeltet. Beregn to pr. person,
hvis der ikke er en eller anden form for grønt til.
Sidst men ikke mindst er
der micro-versionen. Vi har tit kartoffelmos eller ris i overskud… på med
kødsovs. 3-4 minutter i microen ved fuld effekt. Serveres med rigeligt
frisklavet parmesan.
Hvad bruger du kødsovs
til??
Ser lækkert ud :)
SvarSletJeg bruger det til noget af det samme som dig..
Og en rest kødsovs med pasta kan bruges til en lækker ovnret.. Bare bland det, smid det i et ildfast fad. Noget mornaysauce over og revet ost.. smager fantastisk og ikke af rester :)
Hej Joan ;-D
SletTak for din kommentar og en god ide. Det er skønt med lidt inspiration.
- Pia
Godt krydret kødsovs eller chili con carne i en stor bagt kartoffel, evt. med en god salat til. En rest god mexikansk kødsovs til sprøde chips (franske eller mexianske) med grøntsager i stænger til er fint til frokost.
SvarSletElsebeth
Hej Elsebeth ;-)
SletTak fordi du mindede mig om den fyldte bagte kartoffel, det er bare alt for længe siden, jeg har fået det ;-D
-Pia