Til 3 personer
2 dl cremefraiche 18%
2 spsk. mayonnaise½ snackpeber
½ rødløg
Salt og peber
Rør cremefraiche og
mayonnaise godt sammen.
Tilsæt finthakket (med
kniv) snackpeber og rødløg.
Smag til med salt og
rigeligt friskkværnet peber… og sæt på køl minimum 1 time… smag til igen J
Jeg serverede saucen til
pandestegt havbars, med ovnkartofler og Wakame-tangsalat
Du kan roligt gå 6 % ned!
SvarSletElsebeth
Hej Elsebeth ;-D
SletDet kunne jeg nok... men det vil jeg ikke ;-)
18% er minimum den jeg bruger, stod det helt og holdent til mig, kom den op på 38%, men den forhandles desværre ikke i så mange "billig-forretninger" hvor jeg handler mest.
Mange sværger også til græsk youghurt... der er jeg så fuldstændigt stået af.
- Pia
Har du prøvet skyr?
SvarSletElsebeth
Hej Elsebeth
SletSkyr har jeg endnu tilgode.
- Pia