På bagsiden står der:
”Kogetid ca. 40-60
minutter. Bør som andre bælgfrugter hånd soteres og skylles grundigt inden
brug, for at fjerne eventuelle urenheder. Bønnerne sættes i blød i 10-12 timer.
Vandet kasseres efter brug. De kan serveres som tilbehør i salater, supper og
stuvninger”
Som skrevet, så gjort…
efter at have lagt i blød, var de fine små grønne guldklumper J
Men da de så var blevet
kogt… hmprf K udkogt masse.
Jeg havde forestillet mig
bønnerne i en salat… men umiddelbart kan jeg ikke se dem i andet end et eller
andet, der skal blendes for at skjule udseendet. Indtil videre opholder de sig i fryseren.
Her
er der f.eks. en guide udi bønner, men hvordan håndterer du dem??
Kommende opskrifter med
grønne mungbønner kan findes her
Jeg har lige haft samme oplevelse som du her beskriver. Jeg tænkte derfor også at de nok havde bedst af at blive blendet. Jeg tilføjede en smule olie, salt og peber samt nogle basilikum-blade. Resultated blev overraskende godt. Jeg har brugt det som en slags hummus til at smøre på knækbrød. :-)
SvarSletTak for din kommentar :-D
SletHelt præcis hvordan mine mungbønner endte, kan jeg ikke huske mere. Desværre fandt jeg aldrig et formål med dem, så har ikke købt dem siden.
- Pia