Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 21. august 2012

Samme salat… 3 slags mad

”Hvem har du inviteret??”… spurgte kæresten… da jeg forleden var gået i selvsving med en enkelt salat. Sommerkål, squash og tomater J Men jeg skal lære ham at være flabet, skal jeg… J

Dag 1:
Fik vi salaten med en marineret monster-kotelet, kartoffelmos med stegte løg og syltede agurker.

Dag 2:
Stod den på wraps: Wrapsene smurte jeg med Dijonnaise… sennepskrydret mayonnaise, lagde salaten på (dog uden tomaterne, dem havde jeg andre planer med) og så kom der lidt ristet røget skinke på og strimler af monster-koteletterne fra dagen før. De blev rullet og røg i ovnen, så de var lune.

Dag 3:
Kyllingeoverlår på en lækker bund af… ta daa… resten af salaten, tilføjet en anelse bouillon. Serveret med nudler og popovers.

Næhhh… flabet skal man ikke være hos mig J I bedste Stop Spild Af Mad stil, blev ”ingenting” rent faktisk til meget.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. ;-D Tak skal du have, kæresten klagede heller ikke alligevel ;-)

      Slet
  2. Meget kreativt og inspirerende. Da der nu kun er mig tilbage i husholdningen, efter at Datteren er rejst ud i Den Store Verden, så er det lige den slags tricks, jeg kan bruge :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have.

      Ja det gælder bare om at være kreativ, blandt andet laver jeg tit supper, når jeg er gået i selvsving med grøntsagerne, det er noget af det nemmeste ;-D

      Slet