Dag 1:
Fik vi salaten med en
marineret monster-kotelet, kartoffelmos med stegte løg og syltede agurker.
Dag 2:
Stod den på wraps: Wrapsene
smurte jeg med Dijonnaise… sennepskrydret mayonnaise, lagde salaten på (dog
uden tomaterne, dem havde jeg andre planer med) og så kom der lidt ristet røget
skinke på og strimler af monster-koteletterne fra dagen før. De blev rullet og
røg i ovnen, så de var lune.
Dag 3:
Kyllingeoverlår på en
lækker bund af… ta daa… resten af salaten, tilføjet en anelse bouillon. Serveret
med nudler og popovers.
Næhhh… flabet skal man
ikke være hos mig J I bedste Stop Spild Af Mad
stil, blev ”ingenting” rent faktisk til meget.
Godt gået:-)
SvarSlet;-D Tak skal du have, kæresten klagede heller ikke alligevel ;-)
SletMeget kreativt og inspirerende. Da der nu kun er mig tilbage i husholdningen, efter at Datteren er rejst ud i Den Store Verden, så er det lige den slags tricks, jeg kan bruge :-)
SvarSletTak skal du have.
SletJa det gælder bare om at være kreativ, blandt andet laver jeg tit supper, når jeg er gået i selvsving med grøntsagerne, det er noget af det nemmeste ;-D