Til 4 personer –
1 svinemørbrad
Marinade:
2 dl soja
1 dl olie
2 tsk. barbeque krydderi
1 tsk. hviløgs pulver
Rens mørbraden og lad den
ligge hel i marinaden i ca. 2 timer i køleskabet.
Svits den hurtigt på en
pande… og skær den derefter i tynde skiver. Læg skiverne i bunden på et smurt
fad, så de dækker hele bunden.
Rens 300g champignon og
skær dem i skiver og steg dem på panden, hvor mørbraden lige er blevet brunet.
Når champignonerne er
brune og ca. halv størrelse, hældes 3-4 dl piskefløde over. Lad fløden koge ind
til det halve. Smag til med salt og peber, inden sovsen hældes over mørbraden.
Sæt i ovnen ved 200 grader
i 30 minutter.
Server mørbradfadet sammen
med ris, salat og godt brød.
Kan man sige andet end mums.... det ser vild lækker og nem ud. ha en dejlig dag
SvarSletTak for kommentaren... det var det også ;-D Og smør mørt...
Slet