Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 29. august 2012

Mørbrad i fad


Til 4 personer –

1 svinemørbrad
Marinade:
2 dl soja
1 dl olie
2 tsk. barbeque krydderi
1 tsk. hviløgs pulver
Rens mørbraden og lad den ligge hel i marinaden i ca. 2 timer i køleskabet.
Svits den hurtigt på en pande… og skær den derefter i tynde skiver. Læg skiverne i bunden på et smurt fad, så de dækker hele bunden.
Rens 300g champignon og skær dem i skiver og steg dem på panden, hvor mørbraden lige er blevet brunet.
Når champignonerne er brune og ca. halv størrelse, hældes 3-4 dl piskefløde over. Lad fløden koge ind til det halve. Smag til med salt og peber, inden sovsen hældes over mørbraden.
Sæt i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Server mørbradfadet sammen med ris, salat og godt brød.



 

2 kommentarer:

  1. Kan man sige andet end mums.... det ser vild lækker og nem ud. ha en dejlig dag

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for kommentaren... det var det også ;-D Og smør mørt...

      Slet