Er det bare mig… eller er sommermad bare meget hurtigere og lettere at lave, end så meget andet??
Et kvart sommerkål
snittede jeg fint.
Blandede en dressing af 1dl
cremefraiche, 2 fed pressede hvidløg, 1 tsk. stødt spidskommen og 1 tsk. stødt koriander
og smagt til med salt.
Blandede det hele sammen
og satte på køl, mens jeg lavede karbonetterne J
500g svinefars… rørte jeg
med 2-3 stilke frisk basilikum og 2 spsk. soltørrede tomater
,som jeg først hakkede fint.
Så blev karbonetterne
formet og vendt nænsomt i rasp, der var krydret med salt og peber… (ikke noget
med at vende i pisket æg)
På panden med dem, hvor de
steges ved moderat varme, til de er gennemstegte… omkring 5-6 minutter på hver
side. (Giv dem et lille drys salt lige inden servering)
Server med sommerkål-salaten
og kogte ny opgravede kartofler… mummmsssssssss JJ Salaten blev lækker ”spids”… og passede storartet til de smagfulde
karbonetter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar