Det er gået lidt sløjt til
med at spise fisk 1-2 gange om ugen på det sidste. Og det på trods af, at fisk
er det nemmeste mad at bikse sammen… mad der ikke kræver de store armbevægelser
eller tid for den sags skyld. Jeg elsker fisk og har selvfølgelig mine favoritter
J Lyssej er ikke en 10’er på min skala, men den kan
sagtens snige sig op på en stor 7’er J
I fryseren fandt jeg et
stort bæst af en lyssej filet, som det var på tide at få spist. Jeg saltede den
let i et par timer, inden den blev skåret i hapser og smurt med dild/persille olie.
Selvfølgelig kan man godt bruge andre krydderurter, man skal dog være varsom…
for lyssej er en fisk, der ikke smager af særligt meget.
Så røg den i ovnen ved 250
grader i 15-20 minutter… den er færdig, når den let skiller sig i lameller.
Til fisken lavede jeg
merian-kartofler J Nye kogte kartofler, snurret rundt i en klat smør og
tilsat (i dette tilfælde) tørret merian… de blev gode. Men næste år vil jeg
have den friske slags i kolonihaven.
Desuden en nem salat med
nye lækre grønsager… ja selvfølgelig også fra kolonihaven. Der var sprød og
lækker sommerkål, saftige squash, knasende gulerødder… og en håndfuld røde købe
– tomater.
En let, hurtig og lækker
middag… men som sagt, lyssej er ikke min favorit. Den er meget mager og ville
helt klart have været bedre i en form for flødesovs... men det er et helt andet
kapitel. J
Hej
SvarSletSjovt. Jeg salter også fisken et par timer inden jeg skal bruge den.
Lækker salat med fine farver. ELsker farverig mad:-)
Kh
Hanne
Hej Hanne ;-D
SletTak for din kommentar
Kh Pia