På Food wishes
faldt jeg over popovers Som jeg bare måtte afprøve… han får det jo
til at se så legende let ud. Hvilket det nu også var, selvom jeg må have lavet
et par småfejl undervejs i min iver J
Hvad pokker er 450 fahrenheit
i grader?? Opgav at regne den ud… og brugte i stedet for Arlas
tilberednings model. Hm!!! (På denne side kan man lære mere... 450 F =232 c.) Smagen var okay, men faconen blev ikke, som jeg
havde ønsket mig… det er en ommer J
Min datter bor i USA, og vi har hele tiden "gang i noget". Ved de høje temperaturer som ved bagning, deler vi med 2, hvis vi skal fra F til C. Den anden vej ganger vi med 2. I dit tilfælde med 450° F bliver det til 225° C - de manglende 7° C kan man alligevel ikke indstille en alm. ovn på. Stil evt. "et bette kun" over 225°. Ved lave temp. som f.eks med udetemperaturer, går vores metode ikke. Diskussionen i kommentarerne fra englændere og amerikanere til hans opskrift kunne minde om danskernes og svenskernes under/efter en landsholdskamp i fodbold, tænkte jeg, dengang jeg læste dem!
SvarSletElsebeth
Hej Elsebeth ;-D
SletTak for den udregning... den er da til at tage og føle på. Tro mig, den glemmer jeg ikke igen ;-D
Kh Pia