Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 4. november 2011

Humus

Eller… hedder det hummus?? Jeg aner det ikke, men mon ikke alle ved, hvad jeg snakker om??
Udblød og kog dine egne kikærter efter anvisningen på pakken.
Tilsæt spidskommen, koriander, presset hvidløg, salt, citronsaft og olie… find din egen smag, eller forsøg dig med min.

2 spsk. Citronsaft
2 stk. Hvidløg, fed
½ dl Majsolie
½ tsk. Salt
½ tsk. Koriander, stødt
½ tsk. Stødt spidskommen
400 g kikærter
og det kogevand fra ærterne, som den kan tage
En tur med stav blenderen… og så er den klar. Nam nam det smager J


2 kommentarer:

  1. Hej Pia,

    Super fin blog som du har lavet. Jeg glæder mig til at surfe lidt mere rundt. Jeg kan se, at vi er enige i, at der ikke skal tahini i hum(m)us ;) Jeg er helt enig i din indledende bemærkning.

    Med venlig hilsen

    Alex

    SvarSlet
  2. Hej Alex
    Tak for din kommentar, du skal være velkommen.
    Selvfølgelig skal der ikke tahihi i humus ;-) den smager fabelagtig uden :-)
    Med venlig hilsen
    Pia

    SvarSlet