Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 27. november 2011

Banan muffins m. makroner

14 stk.


3 stk. bananer, modne
85 g margarine, smeltet
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 stk. æg
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
60 g knuste makroner


Overmodne bananer fejler ikke noget. I stedet for at smide dem ud, er de lækre i kager. Kan også fryses (uden skral) til en dag, man er i bage humør.

Bland sukker, vaniljesukker, smeltet margarine, æg og de mosede bananer.


Pisk godt sammen.

Sigt mel og bagepulver i den våde blanding og hæld knuste makroner ved.

Pisk dejen godt sammen.


Forvarm ovnen til 200 grader.

Anbring dejen i muffins forme... de skal være 2/3 fyldte.


Bages i ca. 20 minutter... mærk efter med en strikkepind.

Hvis der ikke hænger dej ved, er kagerne færdige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar