Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 30. december 2011

Oksemørbradbøffer


I princippet er det ikke en opskrift, men det blev så godt, at jeg stadig lever på oplevelsen J Vi havde daffet rundt i byen i et par timer og ville bare have noget nemt og lækkert til aften. Forbi slagteren gik det og i posen endte to stk. 200g oksemørbradbøffer til den nette sum af 209,- J


De blev krydret med salt og peber og stegt i ca. 5-6 minutter (i alt)… og fik lov at hvile ligeså længe.


Dertil krydrede kartoffelbåde, som ikke skal have ret meget mere end 30 minutter i ovnen.

Ekstra tilbehør sprang vi let og elegant over. Kødgrise?? Ja, helt sikkert, men det sker så sjældent, at jeg ikke fik spor dårlig samvittighed J


Jeg lavede en lækker cremefraiche creme til… godt med hvidløg og chili og englene sang J Det gjorde vi nu ikke… men brummede højlydt af madglæde. Afgjort… den mest lækre bøf jeg til dato har smagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar