Hvor svært kan det være?? En eller anden form for dej i
en 4-hullet pande… det kan selv jeg da finde ud af. Ha ha… Opskrift havde jeg
ingen af, så det blev lidt på slum. Køkkenregionen skal tømmes, før der kommer
nyt på hylderne.
Ca. 12 blinis
3 dl mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
½ tsk. tørret basilikum
2 dl mælk
1 spsk. olie
Og en slat vand
Blev pisket sammen og sat på køl i 10 minutter
Blinispanden blev varmet op og smurt med en anelse olie
Dejen sat på… jeg havde forstillet mig, den selv ville
flyde ud og fylde hullerne… men det gjorde den nu ikke uden hjælp
Hvor længe de skal have?? Her snakker vi sekunder…
Der blev 12 små blinis ud af portionen
De blev pyntet med cremefraiche, der var rørt op med en
smule mayonnaise… og smagt til med citron, salt og peber
På toppen… hakket løg, sorte og røde cavi-art. Specielt
er jeg vild med den røde… ”lakse caviar”. Fornemmelsen og smagen… når de små
fine kugler springer i munden, den er lækker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar