Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 21. december 2011

Julen varer lige til påske


Påske-deller m. rød pebersovs

Deller:
18 vagtelæg
500g hakket svinekød
1 æg
2 spsk. mel
1 spsk. rasp
1 dl skummetmælk
1 tsk. salt

Sovs:
1 rød peber
10g margarine
½ l fløde

Deller:

Start med at koge vagtelæggene i 2.30 minutter. Efter endt kogetid… hæld koldt vand over for at stoppe kogningen… pil æggene.

Rør en fars af de øvrige ingredienser.

Forvarm ovnen til 220 grader.

Tag en spsk. fars. Tryk den flad i hånden, så den er til at forme rundt om de små æg.

Læg dellerne i et smurt ovnfast fad.

Sæt påske-dellerne i ovnen i ca. 20 minutter.

Rød pebersovs:

Hak en rød peber i små tern.

Steg den i margarinen til den er mør… men uden den tager farve.

Hæld fløden på og kog ind til sovsen har en cremet konsistens.

Smag til med salt.

Server med kogt kartofler og en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar