Påske-deller m. rød pebersovs
Deller:
18 vagtelæg
500g hakket svinekød
1 æg
2 spsk. mel
1 spsk. rasp
1 dl skummetmælk
1 tsk. salt
Sovs:
1 rød peber
10g smør
½ l fløde
Start med at koge vagtelæggene i 2.30 minutter. Efter
endt kogetid… hæld koldt vand over for at stoppe kogningen… pil æggene.
Rør en fars af de øvrige ingredienser.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Tag en spsk. fars. Tryk den flad i hånden, så den er til
at forme rundt om de små æg.
Læg dellerne i et smurt ovnfast fad.
Sæt påske-dellerne i ovnen i ca. 20 minutter.
Rød pebersovs:
Hak en rød peber i små tern.
Steg den i smørret til den er mør… men uden den tager
farve.
Hæld fløden på og kog ind til sovsen har en cremet
konsistens.
Smag til med salt.
Server med kogt kartofler og en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar