Har du lyst til at lave en forret, der er anderledes end
man normal ser… så kast dig ud i en porreterrin. Den er nem… og kan laves dagen
før.
Porreterrin:
2 personer
4 porrer
½ liter vand
1 grønsags bouillonterning
3 blade husblas
1 glas cavi-art
Porreterrin:
Rengør porrerne og skær dem i længder, der passer til en
lille firkantet form
Kog porrerne i vand med bouillonterning, til de er helt
møre. Ca. 7-8 minutter
Udblød imens husblassen op i koldt vand og pres vandet
fra den
Beklæd den firkantede form med film
Læg de kogte og varme porrer i formen med husblas mellem
hvert lag
Luk filmen omkring porrerne og læg noget ovenpå, så de
ligger i pres
Stilles i køleskabet i mindst 4 timer
Terrinen kan med fordel laves dagen før
Ved servering:
Læg en god håndfuld mixed babyblade på en tallerken
Pynt evt. med tynde ringe af rødløg
Skær porreterrinen i skiver og spred dem som en vifte
Læg den røde cavi-art ovenpå
Lav evt. en neutral cremefraiche dressing til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar