3 personer:
1 dåse tun i vand
1 rødløg
3 spsk. cremefraiche 18 %
2 blade husblas
1 dl piskefløde
½ citron (saft)
3 tsk. sort cavi-art
Frisk dild
Salt og peber
Udblød husblassen i koldt vand
Hæld vandet fra tunen… men gem 2 spsk. til at smelte
husblassen i
Blend tun, cremefraiche, rødløg, citronsaft og en god
håndfuld frisk dild
Pres vandet fra husblassen og læg den i tunvandet. Sættes
i mikroovnen i 10 sekunder ved fuld effekt
Lad husblassen køle en smule af, før den i en tynd stråle
hældes i tunen under konstant piskning
Smag tunen til med salt, peber og evt. ekstra citron
Stilles i køleskabet i ca. 20 minutter
Pisk fløden til skum og vend den sammen med sort cavi-art
i tunblandingen
Hæld tunmoussen i en stor form… eller små portions forme
Sæt i køleskabet i minimum 3 timer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar