Cuvetten (780g - 57,- på tilbud) og hasselback kartoflerne skal i ovnen på samme tid… så start med at forberede det.
Tag cuvetten ud af køleskabet, 1 times tid før den skal i ovnen.
Rids fedet på kryds og tværs og gnid godt med salt og peber.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Skræl kartoflerne og skær riller på tværs.
Placer dem i et ildfast fad, med den skårne side opad.
Pensel med olie og krydr med salt og peber.
Cuvette og kartofler sættes i ovnen i 10 minutter, hvorefter temperaturen sænket til 150 grader.
Steg videre i ca. 40 minutter.
Tag cuvetten ud og lad den hvile tildækket i 20 minutter… her skrues der igen op for varmen til 200 grader, og kartoflerne pensles igen med olie.
En lækker salat kunne være:
Kog grønne bønner i 3 minutter.
Skær bønner og minimajs i mundrette stykker og cherrytomater i kvarte.
Blend olie, hvidløg, sambal oelek og salt..
Vend grønsagerne med olien.
*BANG* - du har hermed modtaget en blog award -
SvarSlettag et kig her: http://frkhappiness.blogspot.com/2012/02/blog-awardd.html
Hej Pia!
SvarSletJeg har givet dig en blogaward :-) Tjek mere her http://lykkesmad.blogspot.com
Vh Lykke
Hej Frøken Happiness og Lykke :-D
SvarSlet1000'ende tak for skulderklap til Jer begge... jeg sender hurtigst muligt awarden videre til 10 andre super blogs...
Det ser rigtig lækkert ud! Også en god ide med billederne.
SvarSletTak skal du have :-) Nej, jeg er ikke bare mad-nørd, såmen også billed-nørd... selvom kæresten påstår, at det tit giver ham lunken mad ;-D
Slet