Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 20. februar 2012

Jordskoksuppe


Nem og mættende suppe… tilligemed er den billig at lave.

Skræl jordskokker og kartofler… og skær dem i mindre stykker

Hak løget groft

Svits grønsagerne i olie uden de tager farve

Tilsæt vand og citronsaft og lad og kog i minimum 20 minutter

Sprødsteg imens bacontern… og læg dem på fedtsugende papir

Blend suppen og tilsæt fløde

Smag til med salt og peber

Server suppen med et drys af bacontern og croutoner… eller flutes

Note: Servers suppen som forret, skal der tages højde for at den er mættende… server kun en lille portion eller lav en let hovedret.

500g jordskokker
200g kartofler
1 løg
2 spsk. olie
1 liter vand
1 spsk. citronsaft
1 dl fløde
Salt og peber
200g bacontern
Croutoner eller brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar