Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 25. februar 2012

Wok af rester

Forleden fik vi en lækker cuvette med tilbehør... Deriblandt en salat med bønner, minimajs og tomater. Der var stadig kød og grønt tilbage, men salaten var absolut blevet kedelige at se på.

I bedste Stop spild af mad  stil fik den et nyt udseende og ny smag… ved at bruge den som wok mad.

Jeg svitsede den i ekstra olie… og tilsatte en anelse soja.

For ikke at skamstege cuvetten, der allerede var, som den skulle være… fik den 30 sekunder i mikroen ved fulde gardiner. Det var et godt valg.

I princippet kan man bruge alle salater til wok mad… eller… brug dem til blendede supper.

2 kommentarer:

  1. Ja! Rester er nemlig gode til wok - det gør jeg også herhjemme.

    Tak for endnu en herlig stop-spild-sf-mad indlæg!

    KH
    Selina

    SvarSlet
    Svar
    1. Velbekom :-) det smagte iøvrigt forrygende...

      Slet