Hvem kender ikke det, at stå tilbage med en stor del af broccolien, når først man har fjernet buketterne? Man kan selvfølgelig koge suppe på bæstet… men jeg fjerner den grove træede del og så får den en tur på det fineste rivejern
Sjovt... det smager af broccoli J
Note: På andendagen dufter det kraftigt af, undskyld ordvalget… prut… så her bruger jeg eventuelle rester i f.eks. tomatsovs.
I øvrigt… man kan være heldig, at finde gode ting i gen-brugsen, jeg er selv vild med min nye mini-salatbar til 5,-
Hørt hørt! Ingen grund til at smide broccolistokken ud. Den smager jo godt!
SvarSletOg tusinde tak for henvisningen til os :) Du er så gpd.
Hav en dejlig weekend.
KH
Selina
Hov, der skulle stå "god".
SvarSletHej Selina
SletTak for din kommentar
Er det stærkt det broccoli? Jeg overvejer lidt at lave tzaziki med det?
SvarSletVh.Gry
Hej gry
SletEn "normal" tzaziki ville man jo lave af agurk, som ikke smager af alverden... så ja, broccolistokken er "stærk". Når det så er sagt... super god ide, jeg selv vil afprøve, men måske spare lidt på hvidløget :-D
- Pia