Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 28. februar 2012

Pølsebrød med nyt udseende

Købe-pølsebrød er ikke det mest spændende brød, men det hører sig til, når der står pølser på menuen J og man ikke lige har energien til at bage selv.

Bruges de derimod til Stop spild af mad brød, bliver de utrolig lækre. (Alt brød kan bruges)

Første variation: Skær pølsebrødet over, smør det med en god krydderolie   eller grøn pesto. Læg rigeligt med f.eks.  Mex Tex Chili  ost på toppen og grill ved 250 grader i 7-10 minutter.

Anden variation: Skær brødet over og smør med et tyndt lag god sennep . Læg en skive godt lageret ost på… inden 1-1½ skive bacon vikles udenom. Grill ved 250 grader i 12-15 minutter.

Specielt det sidst brød var rigtig godt… og skal klart afprøves på webberen til sommer J

1 kommentar:

  1. De to ser meget hyggeligte ud :) Der er en hyggelig stemning over dem :)

    Og tusinde tak for henvisningen til os.

    KH
    Selina

    SvarSlet