Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 26. august 2012

Friskfanget aborre


Køn er den ikke… men mums den smager godt J og det er altså ikke så svært.

Fileterne skal bare lige vendes i krydret mel og så steges i rigeligt smør… det er der ingen ben i.

Jeg serverede den med røde caviart, øko-citron, friskbagt squash-brydebrød og en knasende sprød salat med hjemmelavet dressing.

2 kommentarer:

  1. Det er længe siden jeg har smagt aborre. Jeg fangede rigtig mange da jeg var en bette en, men husker ikke smagen... Er der ikke mange ben i sådan en fætter?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Olof ;-D

      Tro mig... når først Brian har skåret fileterne af, er der ikke et ben tilbage. Han dør simpelthen, hvis han får et i munden (sådan lyder det ialtfald). Jeg derimod er ligeglad, jeg spytter dem bare ud og spiser videre :-)

      Prøv engang at lav dem, som du ville lave stegte sild i eddike... det er gudespise..

      Vh Pia

      Slet