Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 8. januar 2013

Kold sauce med snackpeber og rødløg

I øjeblikket har jeg en fobi K jeg orker simpelthen ikke varm sauce/sovs, så der bliver eksperimenteret i køkkenet og nogen gange bliver udfaldet bedre end andre. Den her kommer klart i gemmeren J

Til 3 personer

2 dl cremefraiche 18%
2 spsk. mayonnaise
½ snackpeber
½ rødløg
Salt og peber

Rør cremefraiche og mayonnaise godt sammen.

Tilsæt finthakket (med kniv) snackpeber og rødløg.

Smag til med salt og rigeligt friskkværnet peber… og sæt på køl minimum 1 time… smag til igen J

Jeg serverede saucen til pandestegt havbars, med ovnkartofler og Wakame-tangsalat

4 kommentarer:

  1. Du kan roligt gå 6 % ned!
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elsebeth ;-D

      Det kunne jeg nok... men det vil jeg ikke ;-)

      18% er minimum den jeg bruger, stod det helt og holdent til mig, kom den op på 38%, men den forhandles desværre ikke i så mange "billig-forretninger" hvor jeg handler mest.

      Mange sværger også til græsk youghurt... der er jeg så fuldstændigt stået af.

      - Pia

      Slet
  2. Har du prøvet skyr?
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elsebeth

      Skyr har jeg endnu tilgode.

      - Pia

      Slet