Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 13. januar 2012

Arametang fra Urtekram


Først sidste år smagte jeg Arametang på den lokale kineser restaurant… og var vildt begejstret. Ved et tilfælde så jeg den så i vinduet hos fiskehandleren og måtte selvfølgelig eje en pose J

50g… det lød jo ikke af alverden, men den blev købt til den nette sum af 59,-

Tangen… nøjagtig som den skulle være, dog syntes jeg, at oplysninger vedr. tilberedning er mangelfuld. På posen står der, den skal koges i 3 minutter… fint… men ikke noget om, at den skal lægges i vand først. Heldigvis havde jeg søgt på nettet inden, så jeg endte med at lægge den i blød i 15 minutter, koge den i 4 og overbruse med koldt vand… den blev perfekt J   

Tangen får 5 ud af 5… men oplysninger vedr. tilberedning trækker ned.

2 kommentarer:

  1. "Let og lækkert hverdagsmad... med fokus på stop madspild"

    Jubii din blog har fået en ny fast læser :-)


    Du kan i øvrigt hente en masse inspiration hos os:
    http://www.stopspildafmad.dk
    http://www.madspild.net
    http://www.saxo.com/dk/item/selina-juul-mere-mad-mindre-spild-indbundet.aspx

    KH
    Selina
    Stop Spild Af Mad

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Selina.
      Det er jeg da glad for :-)
      Jeg har allerede hentet stor inspiration hos dig og tænker meget over tingene i hverdagen... der er faktisk gået sport i ikke at smide rester ud :-)

      Slet