Først sidste år smagte jeg Arametang på den lokale kineser restaurant… og var vildt begejstret. Ved et tilfælde så jeg den så i vinduet hos fiskehandleren og måtte selvfølgelig eje en pose J
50g… det lød jo ikke af alverden, men den blev købt til den nette sum af 59,-
Tangen… nøjagtig som den skulle være, dog syntes jeg, at oplysninger vedr. tilberedning er mangelfuld. På posen står der, den skal koges i 3 minutter… fint… men ikke noget om, at den skal lægges i vand først. Heldigvis havde jeg søgt på nettet inden, så jeg endte med at lægge den i blød i 15 minutter, koge den i 4 og overbruse med koldt vand… den blev perfekt J
Tangen får 5 ud af 5… men oplysninger vedr. tilberedning trækker ned.
"Let og lækkert hverdagsmad... med fokus på stop madspild"
SvarSletJubii din blog har fået en ny fast læser :-)
Du kan i øvrigt hente en masse inspiration hos os:
http://www.stopspildafmad.dk
http://www.madspild.net
http://www.saxo.com/dk/item/selina-juul-mere-mad-mindre-spild-indbundet.aspx
KH
Selina
Stop Spild Af Mad
Hej Selina.
SletDet er jeg da glad for :-)
Jeg har allerede hentet stor inspiration hos dig og tænker meget over tingene i hverdagen... der er faktisk gået sport i ikke at smide rester ud :-)