Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 2. januar 2012

Indbagt laks med spinat


Det burde indføres ved lov, at man skal have fisk mindst en gang om ugen. Jeg får det langt fra selv… og det på trods af, at mange retter faktisk er såresimple at gå til. Her kommer endnu en af favoritterne.

Indbagt laks med spinat
(4 personer)

250g frossen spinat
½ pakke butterdej (fra køl)
4 lakse-steaks
1 æggeblomme

Damp den tøede spinat i en gryde og krydr med salt og peber
Skær 2-3 cm lange snit i butterdejen med en spids kniv
Hiv lidt i hver ende af dejen, så den bliver spændt ud som et net
Læg 4 stykker laks på en bageplade med bagepapir. Fordel spinat + butterdej over laksene og pensel med æggeblommer 
Bag butterdejs-fiskene i 20 minutter ved 180˚




                                       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar