Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 23. februar 2012

Broccolistokken

Jeg er startet på job igen efter vinterferien… og pyhha… hvor griber det altså forstyrrende ind i min fritid. Jeg har nu bunkevis af billeder liggende… og 1000’ende ting at blogge om, men bare næsten ikke energien. Så jeg starter i det små… i Stop spild af mad afdelingen J

Hvem kender ikke det, at stå tilbage med en stor del af broccolien, når først man har fjernet buketterne? Man kan selvfølgelig koge suppe på bæstet… men jeg fjerner den grove træede del og så får den en tur på det fineste rivejern

Sjovt... det smager af broccoli J

Note: På andendagen dufter det kraftigt af, undskyld ordvalget… prut… så her bruger jeg eventuelle rester i f.eks. tomatsovs.

I øvrigt… man kan være heldig, at finde gode ting i gen-brugsen, jeg er selv vild med min nye mini-salatbar til 5,-

5 kommentarer:

  1. Hørt hørt! Ingen grund til at smide broccolistokken ud. Den smager jo godt!

    Og tusinde tak for henvisningen til os :) Du er så gpd.

    Hav en dejlig weekend.

    KH
    Selina

    SvarSlet
  2. Er det stærkt det broccoli? Jeg overvejer lidt at lave tzaziki med det?
    Vh.Gry

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej gry

      En "normal" tzaziki ville man jo lave af agurk, som ikke smager af alverden... så ja, broccolistokken er "stærk". Når det så er sagt... super god ide, jeg selv vil afprøve, men måske spare lidt på hvidløget :-D

      - Pia

      Slet