1 kyllingebryst
300g svinemørbrad 1 løg
2 spsk. olie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1 tsk. karry
3 dl vand
1 bouillonterning
300g wokgrønsager
2 spsk. østerssauce
1 ds. Kokosmælk
Retten har en fin let
krydret smag, der går godt sammen med f.eks. jasminris.
Skær svinemørbrad og
kylling i store tern.
Hak løget groft.
Varm olien i en gryde.
Svits koriander,
spidskommen og karry inden kødet tilsættes.
Tilsæt det hakkede løg,
når købet er brunet af på alle sider.
Vend det hele godt sammen
og lad svitse et par minutter.
Hæld vand og
bouillonterning ved… lad simre i 5 minutter.
Herefter hældes frosne
wokgrønsager, østerssauce og kokosmælk i gryden.
Lad retten simre i 20
minutter.
Jævn retten. (Brug evt.
maizenajævning eller lav en meljævning)
Smag til med salt og
peber.
Server retten med
jasminris og en let salat.
Variation:
Ønskes retten mere gul,
tilsættes 1 tsk. gurkemeje.
Tilsæt 2 fed knuste hvidløg
og ½ tsk. knust chili. Så bliver retten mere skarp i smagen, hvilket også
klæder den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar