Hold nu op… den blev god J
Kæresten kom slæbende med blandt
andet en varmrøget ørred… køn er den sgi’ ikke med sort overfrakke på… men
røget fisk, er altså gudespise.
Jeg var godt klar over, at
han under ingen omstændigheder ville få noget af ørreden, hvis den skulle ”bar”
på rugbrød… igen… det med benene (han kvæles, hvis et smutter med). Så jeg
satte mig for, at lave en salat… helst uden ben, men støn… hvor tog det lang
tid, at pille de små ”fimrehår” fra. Tror det lykkedes, har ikke hørt andet.
Opskriften… er helt på
slum (eller hedder det slump??)
1 benfri varmrøget ørred
(ca. 100g) tildeles et finthakket rødløg.
Så skal der 1-2 spsk.
purløg + 1 spsk. kapers til.
2 spsk. 18% cremefraiche
og en klat god mayonnaise… og så ska det vendes forsigtigt sammen. Salaten må
ikke svømme i dressing.
Lad den stå på køl i ca. ½
time… inden den smages til med saft fra en øko-citron, friskkværnet peber og et
nip salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar