Hæ hæ… på trods af det
flotte navn, er portobello i realiteten ”bare” en forvokset brun
markchampignon. Men det gør den ikke mindre lækker… J
Jeg havde to tilbage… og
lyst til suppe. Som før sagt, blendede supper er noget af det nemmeste at
tilberede… altså hvis man ser bort fra at koge vandet til æg J
Nå men tilbage til suppen…
til den brugte jeg, portobello, hakket løg, hvidløg, saft fra øko-citron og
fløde naturligvis.
Første stegt jeg bacontern
lækre sprøde… og lod dem dryppe af i en si.
Fedtet svitsede jeg så
løg, hvidløg og portobello i… inden jeg tilsatte vand til det knapt dækkede.
Efter at have simret små
20 minutter… fik ovenstående en ordentlig tur med stavblenderen, hvorefter jeg
hældte godt med fløde på… og den fik lov at småkoge et par minutter. Først her
skal den smages til med salt og citronsaft.
Jeg serverede suppen med
et drys chili explosion og den stegte bacon på toppen.
Og ciabattabrød fra Rema…
virkeligt lækkert, når man tænker på, det er købe-brød og tillige billigt.
Note: Med hensyn til
suppen… jeg kunne selvfølgelig have sagt mig selv, at farven på retten ville
blive brun med brunt. Næste gang vil en persillepesto gøre vidundere for udseendet
J
Desuden… suppen skal
serveres som en lille forret, bruges den som hovedret, bliver den vammel før
man er mæt.
mums... jeg kan rigtigt godt lide de forvoksede svampe også med lidt gedeost og krydderurter i
SvarSletDet kunne jeg godt forestille mig... er lækkert. Men... jeg skal lige have sneget en gedeost ind, uden kæresten ser den.. ha ha
Sletmåske kan du nøjes med at sige ost ;-)
SvarSletDet kan jeg selvfølgelig gøre... og tilføje vi har fået et nyt krydderi ;-D
Slet