Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 8. april 2012

Kylling i sur/sød-sovs


På trods af… det er såre simpelt at lave, er det meget længe siden, den ret har været på tapetet J

Jeg har en del tomatsovs i fryseren... Så op med en bøtte af det + 1 pose kyllingeinderfileter.

Først skal sovsen laves, om man bruger flåede tomater eller tomatsovs er i princippet hip som hap. Det er eddiken og sukkeret det handler om… til ca. ½ liter tomatsovs, skal der bruges ca. 5 spsk. af hver, som koges op, hvorefter sovsen smages til med salt og evt. mere eddike og sukker efter egne smagsløg.

Kyllingekødet skæres i mundrette størrelser og brunes hurtigt på en pande. Tilsættes den sur/søde sovs. Yderligere ristes bambusskud, ananas i tern og minimajs… alle fra dåse i et par sekunder, inden de også hældes i sovsen. Desværre kunne jeg ikke finde vandkastanjer… havde jeg kunnet det, var de afgjort også kommet i J Endnu nemmere… brug en pose wokgrønsager.

Til retten fik vi jasmin ris… min favorit ris, mmmm køkkenet dufter efter sådan en omgang kogning. Desuden en nem salat. Iceberg vendt med et par dråber classic italian dressing ,rester af tang fra i går... Sidst men ikke mindst tørstegt knust bacon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar