Nærmere Stop Spild Af Mad - pizza.
Lidt af alting og meget af ingenting… her på matriklen går vi aldrig efter en
opskrift, når det handler om pizza. Men selvfølgelig er der nogen, ting der er
et ”must”. Hvidløgsolien den må aldrig mangle… denne gang bestod den af en stor
dusk basilikum, blendet med hvidløg, solsikkekerner, rød peber, olie… og smagt
til med salt. Ikke specielt pæn… men en nødvendighedJ
Bunden… som altid, en købe
en af slagsen, fik en rest millionbøf fordelt udover sig.
På med et par kogte kartofler
i skiver.
Så lidt revet ost
af den hvide variant og et par dråber hvidløgsolie.
Et stegt kyllingebryst i
skiver.
Et halvt løg og et par
håndfulde rød peber i små tern… og mere ost.
En slat kapers, letstegt bacon… og igen
hvidløgsolie.
Den grønne variant af det
revet ost.
Halve cocktailpølser… der
lige har fået skåret et kryds i toppen.
Så en tur i ovnen ved 210
grader i 20 minutter… ja, vi kan jo godt lide bunden knasende J hvorefter den får lov at sætte sig i små 10 minutter.
Igår fik jeg en pizzabagesten til grillen....den skal afprøves til dagens aftensmad! Men jeg har dog ikke så mange lækre rester at gøre godt med.
SvarSletMen tak for inspirationen.
Lene
åhh sådan en har jeg længe villet anskaffe, glæder mig til at se dit resultat, hvis du lægger det på din blog...
SvarSlet