Havbars… er helt klart min
favorit fisk J og med panering af forskellig slags, kan den ikke
andet end at vinde. Se f.eks. her
hvor jeg havde gang i en sesam-panering.
Denne gang blev det med
dobbeltpanering… alm. hvedemel, æg og derefter rugmel med spidskommen, stødt
koriander, salt og masser af friskkværnet peber.
Til den fik vi en Arametang-salat…
bestående af selvfølgelig aremetang
,som havde lagt i blød i 10-15 minutter
og kogt med rigeligt salt i 4 minutter.
Den kom på et leje af
iceberg salat… næste gang ruccola for at give mere smag. Og blev drysset med hindbær-kaviar
og små buketter romanesco-kål
.
Kogte nemme kartofler… og
en dressing af cremefraiche rørt op med sennep
, øko-citron, sorte cavi-art og smagt til med salt og peber. Åååhhh… det blev
så godt J
Ingen kommentarer:
Send en kommentar