Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 7. april 2012

Havbars med Arametang-salat


Havbars… er helt klart min favorit fisk J og med panering af forskellig slags, kan den ikke andet end at vinde. Se f.eks. her hvor jeg havde gang i en sesam-panering.

Denne gang blev det med dobbeltpanering… alm. hvedemel, æg og derefter rugmel med spidskommen, stødt koriander, salt og masser af friskkværnet peber.

Til den fik vi en Arametang-salat… bestående af selvfølgelig aremetang  ,som havde lagt i blød i 10-15 minutter og kogt med rigeligt salt i 4 minutter.

Den kom på et leje af iceberg salat… næste gang ruccola for at give mere smag. Og blev drysset med hindbær-kaviar og små buketter romanesco-kål .

Kogte nemme kartofler… og en dressing af cremefraiche rørt op med sennep , øko-citron, sorte cavi-art og smagt til med salt og peber. Åååhhh… det blev så godt J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar