Da vi skulle have tun mousse
(som i øvrigt bliver ganske fortrinlig efter at have været frosset ned) gik jeg
fuldstændig i selvsving, da jeg skulle anrette L Det endte med at ligne noget fanden havde skabt i vrede… jeg var i alt
fald langtfra tilfreds. Skal lige siges… at tallerkenen var aftensmad, så
selvfølgelig skulle den mætte. Meeeeen…
Hvad er dit bud på ”tilbehør”
til tun mousse, hvis det skal bruges som hovedret??
Okay nu er det mig der smasker ;-) det ser da super lækkert ud..man kunne måske servere det med små nye kartofler el. aspargeskartofler vendt i en masse krydderurter med citron-olie og en frisk agurke-avocadosalat ved siden...
SvarSletHilsen Lykke
Hej Lykke ;-D
SletTak for din kommentar... jeg havde slet ikke tænkt i kartofler, men hvorfor ikke ;-D Dit forslag vil ialtfald være i baghovedet, næste gang vi skal have tun-mousse som hovedret ;-D