På en kold blæsende dag er
det lækkert med hot, hot suppe. Og i køleskabet lå der stokke fra henholdsvis
romanesco
og broccoli. Desuden løg, hvidløg, gulerødder og kartofler. Det hele hakkede
jeg i mindre stykker, hvorefter det blev svitset af i hed olie… i neden viste
rækkefølge:
Bagefter tilsatte jeg 3
tsk. grøn karrypasta, 1 tsk. sambal oelek… som lige blev rørt rundt, inden ca.
1 liter vand røg i gryden. Så fik suppen lov at koge i 30-45 minutter.
Jeg blendede først suppen
groft, så der var lidt bid… men det var slet ikke nok. Den måtte sies pga.
broccolistokken… den træede konsistens var ikke gangbar L
Jeg sluttede af med at
koge suppen godt igennem med en lille bøtte frossen fløde, inden jeg smagte den
til med østerssauce. Nam… den blev lækker cremet og stærk J
Hvad med dig?? Hvad bruger
du af ingredienser, når du skal lave en Stop Spild Af Mad -
suppe?? Jeg kører selv meget i de samme smagsstoffer… sååå inspiration er
velkommen.
Blendet suppe er Konge! Ja, en rigtig Stop Spild Af Mad-suppe!
SvarSletKH
Selina
Du kan tro, jeg laver mange af dem :-D
SletDet ser lækkert ud (: Jeg plejer at bruge tomat, løg, championer, gulerødder eller squash. Det er dejligt og nemt.
SvarSlet- Kit
Tak for din kommentar :-D Hvilke krydderier bruger du så??
SletI skal smager det med tomater
SletSmage*
SvarSlet