Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 21. april 2012

Kyllingeret m. soltørrede tomater


2 kyllingebryster
10g margarine
250g champignon
13 kugler frossen spinat
5 soltørrede tomater
2½dl madlavningsfløde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Dup kyllingebrysterne tørre og del dem på langs.

Krydr med salt og peber og svits dem hurtigt i margarine på en hed pande.

Svits bagefter champignonerne som er skåret i kvarter.

Skær de soltørrede tomater i strimler.

Læg kyllingebryster, den optøede og afdryppede spinat, soltørrede tomater og champignon i et ildfastfad.

Hæld madlavningsfløde over retten.

Sæt i ovnen i 30 minutter.

Serveringsforslag:

Oprindelig skal retten serveres med pasta, men da sovsen er en anelse tynd, syntes jeg, det er bedre med ris.

Server også kogte grønsager eller en grøn salat til retten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar