2 stk. tunbøffer á 125g
1 spsk. citronsaftGroft salt og friskkværnet peber
2 løg i skiver
20g smør
Kaperssovs:
1.5 spsk. smør
1,5 spsk. hvedemel
1 fiskebouillonterning
3 dl. Vand
1-2 spsk. citronsaft
2 spsk. kapers
salt og peber
Start med at marinerer tunen i citronsaft, lidt citronskal, salt og friskkværnet peber.
Skær løgene i skiver og steg dem brune i margarinen. Hold løgene varme under stanniol.
Kaperssovs:
Opløs fiskebouillonterningen i vandet.Smelt smør og tilsæt mel… pisk til glat konsistens.
Tilsæt fiskebouillonen lidt efter lidt.
Lad sovsen simre i 5 minutter.
Tilsæt kapers og citronsaft… smag til med salt og peber.
Så er det tid til tun-bøfferne…
Pensel evt. bøfferne med en anelse olie på begge sider.Tun-bøfferne skal kun lige snuse til den glohede grill (eller grillpande) De må endelig ikke få for meget, så bliver de kedelige og tørre. 1-1½ minut på begge sider… bøfferne skal være røde i midten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar