J Den boldgade har jeg driblet på før
. Dengang var jeg dog ikke helt tilfreds med konsistensen… så hvorfor ikke lige
prøve igen??
Jeg havde stadig en dynge
hakket kød tilbage, fra da jeg lavede farmors hachis
det havde overnattet i køleskabet. Stadig… hvis nogen skulle undre sig over den
grønne farve, så er det altså spinat J
Kødet blev æltet sammen
med et stort hakket løg, 2 fed pressede hvidløg, 2 æg, lidt mel og mælk. Ikke at
forglemme… salt og en bunke friskkværnet peber.
De røg på panden… og blev
stegt, som man normalt steger gode gammeldags frikadeller. Mums de smagte… og
denne gang blev konsistensen meget bedre. Stop Spild Af Mad - deller
på højeste plan… kan man vist roligt sige J
AJJJ! Det her ser altså herligt ud! Har lige spist, men, uhmmm, kan blive helt lækersulten. Og ja, det er bestemt stop-spild-af-mad deller, der vil noget!
SvarSletRigtig god Påske til dig og dine kære!
KH
Selina
Tak for din kommentar, tænkte nok, du ville syntes om dem ;-D
SletOgså rigtig god påske til dig og dine.