Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 6. april 2012

Hachis – deller


J Den boldgade har jeg driblet på før . Dengang var jeg dog ikke helt tilfreds med konsistensen… så hvorfor ikke lige prøve igen??

Jeg havde stadig en dynge hakket kød tilbage, fra da jeg lavede farmors hachis det havde overnattet i køleskabet. Stadig… hvis nogen skulle undre sig over den grønne farve, så er det altså spinat J

Kødet blev æltet sammen med et stort hakket løg, 2 fed pressede hvidløg, 2 æg, lidt mel og mælk. Ikke at forglemme… salt og en bunke friskkværnet peber.


De røg på panden… og blev stegt, som man normalt steger gode gammeldags frikadeller. Mums de smagte… og denne gang blev konsistensen meget bedre. Stop Spild Af Mad - deller på højeste plan… kan man vist roligt sige J


2 kommentarer:

  1. AJJJ! Det her ser altså herligt ud! Har lige spist, men, uhmmm, kan blive helt lækersulten. Og ja, det er bestemt stop-spild-af-mad deller, der vil noget!

    Rigtig god Påske til dig og dine kære!

    KH
    Selina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar, tænkte nok, du ville syntes om dem ;-D

      Også rigtig god påske til dig og dine.

      Slet