Jeg må starte ud med at
tilstå, jeg ikke selv var synderligt begejstret for den bacon-steg… den var alt
for fed, efter min smag. Men en mere mager udgave… kan jeg til gengæld godt
lide J
Hvorfor så lave den?? Tjaa…
kærsten accepterer altid mine underlige, nogen gange vellykkede og andre gange
knap så vellykkede eksperimenter… og så vil jeg selvfølgelig også gerne
tilfredsstille hans smagsløg.
Jeg skar sværen af
baconstykket og ridsede fedtet i små firkanter
Så blev overfladen smurt i lige dele brun
farin og sennep
som var rørt godt sammen. Stegen fik 2 timer ved 160 grader.
Dertil fik vi to slags
tomater… hvoraf den ene var de hjemmesyltede grønne tomater
fra sidste efterår. Iihh guder… hvor er de altså gode nu J smager nærmest som slik.
Tomat nr. 2… var bagte cherrytomater,
som havde fået et kryds og derefter en god klat ruccola pesto
på toppen. De kom i ovnen sammen med stegen i en times tid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar