Been there… done that. Jeg fulgte farmors opskrift på hachis et langt stykke hen ad vejen. Det kriblede vitterligt vildt i fingrene for at tilsætte ekstra diverse krydderier… men ikke mindst hvidløg.
Poserne med biks… viste
sig at være svinekød… steg formoder jeg. Og kyllingebryst med spinat. De fik en
tur i kødhakkeren
meeen tror nu nok, jeg bare nøjes med grove tern næste gang.
Opskriften blev fulgt til
punkt og prikke… ”suppen” jeg havde, var kogevandet fra en hamburgerryg. Gad godt
vide, hvad jeg havde i tankerne, da jeg gemte den J
Men hvor om end alt er… da
kødet kom i den opbagte sovs, har jeg aldrig været mere lykkelig for
opfindelsen kulør. Det er så også på dette tidspunk, jeg alligevel vælger at
springe fra farmors opskrift. I den stod der, det skulle anrettes på et fad med
brunede kartofler.
Jeg valgte at dække sovsen
med en rest kartoffelmos… fniiiis om ikke andet, ” mønstret er pænt”, sagde
kæresten J Uden tvivl… det viste sig at være en mere lækker
overraskelse, end jeg umiddelbart troede, det ville være. Stop Spild Af Mad i den
helt store stil.
Minder meget om Shepherd's Pie, ikke at forveksle med Haggis :)
SvarSletÅhh Shepherd's Pie... det er altså også lækkert ;-D
Slet