Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 14. april 2012

Begejstrings-pizza


Nærmere Stop Spild Af Mad - pizza. Lidt af alting og meget af ingenting… her på matriklen går vi aldrig efter en opskrift, når det handler om pizza. Men selvfølgelig er der nogen, ting der er et ”must”. Hvidløgsolien den må aldrig mangle… denne gang bestod den af en stor dusk basilikum, blendet med hvidløg, solsikkekerner, rød peber, olie… og smagt til med salt. Ikke specielt pæn… men en nødvendighedJ

Bunden… som altid, en købe en af slagsen, fik en rest millionbøf fordelt udover sig.

På med et par kogte kartofler i skiver.

Så lidt revet ost af den hvide variant og et par dråber hvidløgsolie.

Et stegt kyllingebryst i skiver.

Et halvt løg og et par håndfulde rød peber i små tern… og mere ost.

En slat kapers, letstegt bacon… og igen hvidløgsolie.

Den grønne variant af det revet ost.

Halve cocktailpølser… der lige har fået skåret et kryds i toppen.

Så en tur i ovnen ved 210 grader i 20 minutter… ja, vi kan jo godt lide bunden knasende J hvorefter den får lov at sætte sig i små 10 minutter.

Der var vitterligt stor begejstring at spore… da det færdige resultat kom ud af ovnen J

2 kommentarer:

  1. Igår fik jeg en pizzabagesten til grillen....den skal afprøves til dagens aftensmad! Men jeg har dog ikke så mange lækre rester at gøre godt med.

    Men tak for inspirationen.

    Lene

    SvarSlet
  2. åhh sådan en har jeg længe villet anskaffe, glæder mig til at se dit resultat, hvis du lægger det på din blog...

    SvarSlet