Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 19. april 2012

Det kan absolut gøres bedre


Da vi skulle have tun mousse (som i øvrigt bliver ganske fortrinlig efter at have været frosset ned) gik jeg fuldstændig i selvsving, da jeg skulle anrette L Det endte med at ligne noget fanden havde skabt i vrede… jeg var i alt fald langtfra tilfreds. Skal lige siges… at tallerkenen var aftensmad, så selvfølgelig skulle den mætte. Meeeeen…






Hvad er dit bud på ”tilbehør” til tun mousse, hvis det skal bruges som hovedret??

2 kommentarer:

  1. Okay nu er det mig der smasker ;-) det ser da super lækkert ud..man kunne måske servere det med små nye kartofler el. aspargeskartofler vendt i en masse krydderurter med citron-olie og en frisk agurke-avocadosalat ved siden...

    Hilsen Lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lykke ;-D
      Tak for din kommentar... jeg havde slet ikke tænkt i kartofler, men hvorfor ikke ;-D Dit forslag vil ialtfald være i baghovedet, næste gang vi skal have tun-mousse som hovedret ;-D

      Slet